duminică, 17 februarie 2013

ADUNARE GENERALA


Joi 28.02.2013 , ora 10:30 INVITAM TOTI MEMBRII SINDICATULUI NOSTRU SA PARTICIPE LA ADUNAREA GENERALA CE SE VA DESFASURA LA CASA DE CULTURA A SINDICATELOR ARAD

BIROUL OPERATIV AL SCMD FILIALA ARAD

vineri, 1 februarie 2013

COMUNICAT



COMUNICAT

 

Presedintele SCMD filiala Arad , domnul Lt. Col.(R) Arion Vasile , s-a intalnit in cursul zilei de 01.02.2013 cu parlamentarii USL de Arad , carora le-a inmanat un documentar in legatura cu proiectele legislative ce privesc restabilirea drepturilor abuziv confiscate de guvernele probasiste.Conducerea filialei SCMD Arad a fost asigurata de tot sprijinul urmatorilor parlamentari aradeni

-domnul senator -NELUTU CRISTINA

-domnul deputat -DOREL CAPRAR

-domnul deputat -FLAVIUS MADUTA

-domnul deputat -MIHAITA CALIMENTE

In numele fostilor militari , actualmente membri ai SCMD Arad , au fost adresate multumiri domnilor parlamentari cu increderea si speranta ca solicitarile noastre vor fi rezolvate.

Documentele primite sunt cele din continuare.

PRESEDINTE SCMD ARAD

Lt. Col.(R) ARION VASILE

 

 
 

IN ATENTIA DOMNILOR PARLAMENTARI USL

FILIALA ARAD, a SINDICATELOR CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (S.C.M.D.) va inainteaza un documentar pentru a lua la cunostinta situatia dar si masurile ce se propun a fi luate pentru repararea nedreptatilor facute noua fostilor militari ce provenim din institutiile de aparare , ordine publica si siguranta nationala.

         Intreprindem acest demers cu incredere si speranta membrilor filialei aradene ca ne ve-ti sustine in fata Guvernului Romaniei si a colegilor dv. din Parlamentul tarii.

Cu stima ,

PRESEDINTE S.C.M.D. ARAD

Lt. COL. (R) ARION VASILE

 
 

SCURT ISTORIC

Inca de la constituirea SCMD , filiala Arad   a aderat in totalitate la esenta luptei care a insemnat inlaturarea guvernelor basiste care au facut atata rau tuturor categoriilor sociale , inclusiv noua fostilor militari sperand in deschiderea cailor democratice , iar in particular noua , militarilor, restabilirea drepturilor  furate odata cu desfintarea statutului nostru de militari in rezerva.

         Am actionat in strada , in Parlament , in justitie , in media , in tara si in afara ei, obtinandu-ne deocamdata dreptatea la modul teoretic.Ne-am luptat profesionist , punandu-ne abilitatile de informare si analiza , capacitatile organizatorice si de riposta in slujba intregii societati civile romanesti din care facem parte , indemnand si mobilizand aliatii si sustinatorii nostrii , rudele si prietenii sa sprijine USL-ul si rezultatele s-au vazut la alegerile locale , referendum si alegerile parlamentare.

         Ne-am insusit principiul ,,dreptate pana la capat “ , dar pentru noi fosti militari , dreptatea inca nu s-a facut.

         Pana acum am avut parte de un teanc de promisiuni , reiterate permanent , dar acte legislative reparatorii cum ar fi Legea Pensiilor Militare sau revenirea la drepturile legitime avute de noi pana in decembrie 2010, inca le asteptam.

         Va rugam , in numele Filialei Arad SCMD sa ne sustineti fata de factorii decidenti a proiectului Ordonantei de Urgenta privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor , care sa ne restabileasca noua fostilor militari repararea ilegalitatilor si abuzurilor regimului Basescu.

         Varianta proiectului actului normativ cu argumentatia aferenta este anexata.

Cu stima ,

PRESEDINTE S.C.M.D. ARAD

Lt. COL. (R) ARION VASILE